Antwerpse burgemeester doet radio-interview in onderbroek

De burgemeester van Antwerpen Bart de Wever is het nieuwe jaar naar eigen zeggen begonnen met „een bijzonder gênant moment”. Zaterdagochtend gaf de burgervader een interview aan Radio 2, dat via de website van de Vlaamse zender ook in beeld te volgen was. Op een bepaald moment viel presentatrice Kim Debrie iets geks op: in de spiegel achter De Wever was te zien dat de burgemeester naast een keurig gesteven overhemd alleen een onderbroek droeg.

Nadat Debrie de burgemeester erop wees dat hij in zijn onderbroek in beeld was, had De Wever meteen door dat dit door de spiegel achter hem kwam. „Verdorie, daar had ik geen rekening mee gehouden”, zei de burgemeester waarna de radiopresentatoren in lachen uitbarsten. Debrie sluit het ongemakkelijke moment wel af met een compliment: „een schone [het Vlaamse woord voor mooie red.] onderbroek is ook niet lelijk hè.”

Lees ook: Dit zijn gênante dingen tijdens het zoomen Dit artikel maakt ook deel uit van ons liveblog: Weer meer coronapatiënten in het ziekenhuis, 8.630 positieve tests