Onrust in Katwijk, woningen beschadigd in Haarlem

In de Zuid-Hollandse kustplaats Katwijk is de ME ingezet vanwege een groep jongeren die zich „misdroeg”. Dat meldt persbureau ANP. Het gaat om een groep van ongeveer veertig jongeren die onder andere hulpdiensten met stenen en vuurwerk bekogelden.

Daarnaast zijn in Haarlem woningen beschadigd geraakt door zwaar vuurwerk. Door de knallen zijn ruiten gebarsten. In het Brabantse Oss trof de politie ruim 130 kilo vuurwerk aan in een auto. De eigenaar zal worden verhoord.

Twitter avatar POL_NHN Politie NHN Oudjaarsnacht is voor ons een hele drukke nacht. Meldingen waarbij hulpverleners, burgers of de openbare orde in gevaar komen gaan dan voor op meldingen van vuurwerkoverlast. #vuurwerkverbod #Politie
Dit artikel maakt ook deel uit van ons liveblog: Vuurwerk op veel plekken ondanks verbod