Amsterdam en omgeving op doek in pop-up galerie

Agenda Amsterdam / Expositie

Foto Haije D. van der Werf

Toen ook PAN Amsterdam niet doorging bedacht kunstschilder Robert Vorstman een alternatief: op de Weteringschans opende hij zijn eigen tentoonstellingsruimte met werken van Anna Hulzink, Frank Leenhouts, Seeger Baas, Erik Tierolf en van hemzelf, daarmee een van de bedrijfsruimtes die door de coronacrisis leeg kwamen te staan omtoverend in een Pop-Up Art galerie.

Vorstman, landelijk bekend dankzij Sterren op het Doek, schildert impressionistische werken: veel stadsgezichten (Amsterdam en New York), maar ook, nadat hij in coronatijd meer de natuur in trok, de omgeving van Landsmeer, waar hij woont.

T/m eind december, Weteringschans 173, zaterdag en zondag 12.00 - 17.00 uur en op afspraak. www.robertvorstman.com