Podcast

Hans
13 nov 2020
vr - 13 november 2020
Hans
13 nov 2020
vr - 13 november 2020
Aflevering 3: Hoe vermaken we Hans?
   
Deze podcast luister je ook in onze app

Aflevering 3: Hoe vermaken we Hans?

Hans wil graag kijken bij een verpleeghuis voor mensen met dementie, maar eenmaal daar vliegt het hem allemaal aan. Langzaam wordt hij steeds afhankelijker van zijn familie en zijn vrienden. Dochter Loes realiseert zich dat haar ouders het moeilijk hebben. Tijdens een fietsvakantie blijkt dat de relatie van Hans met zijn beste vrienden erg is veranderd. Iedereen probeert op zijn eigen manier antwoord te vinden op de vraag: hoe kan ik Hans het beste helpen?


Presentatie
Enzo van Steenbergen
Productie
Enzo van Steenbergen, Nina van Hattum & Mirjam van Zuidam
Montage
Jan Paul de Bondt & Nina Van Hattum