Recensie

Recensie Podcast

Wanneer is alles gezegd?

Een interviewpodcast waarin niet de interviewer maar de geïnterviewde aangeeft wanneer alles gezegd is.
Juli Zeh, ist die Aufklärung am Ende?
Deze podcast luister je ook in onze app

We proberen via ‘Zoeken’ in de NRC Audio app het aanbod zo compleet mogelijk te laten zijn. Zoals je waarschijnlijk al is opgevallen, is toch nog niet alles te vinden. Daar werken we hard aan, maar het zal even duren. Kun je je favoriete podcast niet vinden? Stuur een berichtje naar anne.moraal@nrc.nl, dan zorgen wij dat je die dag nog de nieuwste aflevering kunt beluisteren.

Luisteraar Geert Smolders, die veel naar Duitse podcasts luistert, tipt Alles Gesagt van Die Zeit. Een interviewpodcast waarin niet de interviewer maar de geïnterviewde aangeeft wanneer alles gezegd is. Zo vond historicus Yuval Harari het na bijna 4 uur wel genoeg, maar hield schrijfster Juli Zeh het 8(!) uur vol.