Podcast

De Post
26 okt 2020
ma - 26 oktober 2020
De Post
26 okt 2020
ma - 26 oktober 2020
De strijd om de suburbs
   
Deze podcast luister je ook in onze app

De strijd om de suburbs

Op 3 november is het zover. Dan gaan de Amerikanen naar de stembus. En het worden verkiezingen als nooit tevoren. Want hoe organiseer je de democratie tijdens een pandemie? En hoe ga je als land om met een president die bij voorbaat het resultaat van die verkiezingen al in twijfel lijkt te trekken?

Gek genoeg leidt het antwoord op veel van deze vragen naar een organisatie die onverwacht het middelpunt van de Amerikaanse verkiezingsstrijd is geworden: The US Postal Service. Want een ding staat vast: dit worden de verkiezingen van de post. Aflevering 1: De strijd om de suburbs

Presentatie en productie
Tessa Colen
Montage en tune
Yeppe van Kesteren
Met medewerking van
Bas Blokker, Anna Korterink, Mirjam van Zuidam, Julie Blussé, Henk Ruigrok van der Werven & Maartje Somers