Podcast

Haagse Zaken
16 okt 2020
vr - 16 oktober 2020
Haagse Zaken
16 okt 2020
vr - 16 oktober 2020
Hoe verdeeldheid de corona-aanpak in de weg staat
   
Deze podcast luister je ook in onze app

Hoe verdeeldheid de corona-aanpak in de weg staat

Nederland zit sinds woensdag in een ‘gedeeltelijke lockdown.’ Bij de eerste ‘intelligente lockdown’, in maart leek bijna iedereen in de politiek het erover eens te zijn dat dit de juiste weg was. Maar nu de tweede golf zich aandient, is er veel meer verdeeldheid te zien.

In deze Haagse Zaken gaan we het hebben over die verdeeldheid in Kabinet en coalitie over de corona-aanpak. Je hoort van Guus Valk, Tom-Jan Meeus en Mark Lievisse Adriaanse waar de knelpunten in- en buiten het Kabinet liggen, wie er achter de schermen andere ideeën hebben en hoe deze verdeeldheid zich verhoudt tot de aankomende verkiezingsperiode.