Problemen met coronawebsite, online testafspraak maken kan niet

De coronawebsite werkt momenteel niet naar behoren. Hierdoor is het niet mogelijk om via coronatest.nl een testafspraak te maken of de uitslag van een test te bekijken. Dat meldt de GGD via Twitter.

Twitter avatar GGDGHORNL GGD GHOR Nederland We ervaren op dit moment problemen met de coronatest website https://t.co/EIFbFTa6LV. De testuitslag bekijken of een testafspraak maken lukt helaas niet. We werken er hard aan! Wil je nu een testafspraak maken? Bel dan met 0800 - 1202, onze medewerkers helpen je graag verder.

De GGD adviseert iedereen die een coronatest wil laten afnemen, te bellen voor een afspraak. De organisatie schrijft hard te werken aan een oplossing. Dit artikel maakt ook deel uit van ons slowblog: VWS erkent ook fout bij PostNL en ANWB bij verzoek downloaden corona-app