Dode en arrestaties bij schietpartij in het Brabantse Uden

Voortvluchtige Zondagavond werd een man doodgeschoten op straat in de Batenburglaan in Uden. Twee verdachten zijn aangehouden, naar een derde mogelijk betrokkene wordt nog gezocht.
Tot dusver zijn twee mannelijke verdachten aangehouden.
Tot dusver zijn twee mannelijke verdachten aangehouden. Foto Lex van Lieshout/ANP

Bij een schietpartij in een woonwijk in het Brabantse Uden is zondagavond een man om het leven gekomen. Dat meldt de politie, die tot dusver twee mannelijke verdachten heeft opgepakt. Het slachtoffer is nog niet geïdentificeerd, laat een politiewoordvoerder weten aan NRC.

De politie kreeg omstreeks 19.45 uur een melding van omstanders in de Batenburglaan dat er sprake was van een confrontatie op straat. Daar aangekomen bleek het slachtoffer zwaargewond en werd hij ter plekke gereanimeerd, wat uiteindelijk tevergeefs was.

Het onderzoek naar de dodelijke schietpartij is nog in volle gang. Daarbij is onder meer een helikopter ingezet en is de politie nog op zoek naar een derde mogelijk betrokkene.

Twitter avatar dtvuden Dtv Nieuws - Uden (UPDATE) Twee mannen aangehouden voor dodelijk schietincident op Batenburglaan in Uden, één voortvluchtige
https://t.co/dmVaU3wlGf https://t.co/vNameW5WMH