Reality

Foodtruck gezocht NPO 1, 21.50-22.15u.

Deze nieuwe serie van AVROTROS volgt beginnende foodtruckers, ondernemers die met hun rijdende keukens door het land trekken. De geportretteerden willen het roer omgooien: sommigen zeggen hun baan op, anderen willen uit de WW of simpelweg iets nieuws in hun leven. Ze gaan op zoek naar een foodtruck en een goed concept. Dat gaat niet zonder slag of stoot. Het programma doet een beetje denken aan het succesvolle Ik vertrek, al blijven de deelnemers in dit programma gewoon in eigen land. De reeks begint met de „ruige oosterling” Dirk Poffers. Hij maakt van een grote truck een bijzondere poffertjeskraam. Hij importeert een Amerikaanse wagen maar dat zorgt voor flink wat hobbels op de weg, want lukt het hem wel om de truck aan de praat te krijgen en te verbouwen? Later dit seizoen zien we onder meer Andrea. Met haar theatrale voorkomen wil ze wafels verkopen en haar klanten tegelijkertijd vermaken met haar zangkunsten. En Simone wil ondanks haar teleurstellingen in de liefde toch de liefde verspreiden met haar foodtruck.