Man (49) doodgeschoten in centrum Beuningen, verdachten gevlucht

Schietpartij Maandagochtend is een man doodgeschoten in het centrum van Beuningen, in Gelderland. De twee verdachten sloegen op de vlucht.
Hulpdiensten verzamelen zich bij het Thorbeckeplein in Beuningen, waar een man is doodgeschoten.
Hulpdiensten verzamelen zich bij het Thorbeckeplein in Beuningen, waar een man is doodgeschoten. Foto Roland Heitink/ANP

In het centrum van het Gelderse Beuningen is maandagochtend op straat een 49-jarige man doodgeschoten. Dat bevestigt de politie na berichtgeving door Omroep Gelderland. Naar de twee vermoedelijke daders wordt nog gezocht.

Het incident vond plaats rond 08.30 uur bij het Thorbeckeplein. De twee verdachten, die bivakmutsen droegen, vluchtten in een crèmekleurig busje. Het slachtoffer werd nog tevergeefs gereanimeerd door hulpdiensten. De politie heeft de locatie rondom het plaats delict afgezet.

De politie heeft een Burgernetmelding verspreid waarin aan getuigen wordt gevraagd informatie over het incident te delen. Naar de daders wordt met onder meer een helikopter gezocht.

Twitter avatar POL_Gelderland Politie Gelderland Het slachtoffer (een man) heeft het helaas niet overleefd en is overleden. We vragen mensen met tips of informatie om ons direct te bellen via 0900-8844. Bij een verdachte situatie belt u naar 112. Wilt u anoniem tippen? Dan kan dit via 0800-7000 (meld misdaad anoniem). ^JS https://t.co/8W5J2hLW89