Bent u nu op vakantie in het buitenland? Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen

Lezersoproep Wij willen graag weten wat de ervaringen zijn van vakantiegangers die, ondanks het coronavirus, in het buitenland zijn of zijn geweest. Hoe is de situatie op uw vakantiebestemming?
Foto EPA/Fabio Muzzi

Is het zwembad in het Turkse all-inclusive resort uitgestorven? Is de Franse ober nog bitser dan gebruikelijk? Kunt u in Italië alleen nog maar uit eten met een mondkapje op en bestellen via een QR-code? Kortom, is vakantie vieren in het buitenland veranderd door de coronacrisis?

Voor een artikel is Leven-redacteur Sarah Ouwerkerk op zoek naar vakantiegangers die hun belevenissen met ons willen delen.Bedankt voor uw data!

Uw reactie wordt naar de redactie gestuurd, en wordt niet zonder uw toestemming gepubliceerd. De redactie kan naar aanleiding van uw antwoord contact met u opnemen. U kunt ons ook anoniem een tip geven. Hier leest u hoe dat werkt.