Perry Mason, Home Game en Athlete A: dit zijn de series van week 26

On demand Ook troosten Will Ferrell en Rachel McAdams iedereen die het Eurovisie Songfestival mist.
HBO

Perry Mason

Matthew Rhys (The Americans) speelt advocaat Perry Mason, bekend van een boekenreeks en een klassieke tv-serie. De nieuwe versie van Perry Mason komt uit de koker van HBO en speelt zich af in het Los Angeles van 1931. Elke maandag een aflevering, Ziggo Movies & Series XL.

Home Game

Een docuserie over traditionele en obscure sporten die normaal gesproken niet in Studio Sport besproken worden. Aan bod komen onder meer Roller Derby en Calcio Storico („Rugby, maar dan zonder regels.”) Netflix, acht afleveringen.

Athlete A

Documentaire over een groot misbruikschandaal in de Amerikaanse turnwereld. Arts Larry Nassar kon jarenlang zijn gang gaan. Athlete A vertelt de verhalen van de slachtoffers en van de journalisten die de zaak aan het rollen kregen. Netflix, 104 minuten.

Eurovision: The Story of Fire Saga

Het Eurovisie Songfestival ging dit jaar niet door. Een speelfilm over de liedjeswedstrijd biedt fans misschien troost. Will Ferrell en Rachel McAdams spelen een excentriek duo dat namens IJsland meedoet aan het festival. Netflix, 123 minuten.