Podcast

Vandaag
23 jun 2020
di - 23 juni 2020
Vandaag
23 jun 2020
di - 23 juni 2020
Coronareconstructie: hoe Nederland nét wist te ontsnappen aan ‘Code Zwart’
   
Deze podcast luister je ook in onze app

Coronareconstructie: hoe Nederland nét wist te ontsnappen aan ‘Code Zwart’

We hebben het allemaal beleefd: hoe ver nieuws uit China en gefluister over eerste gevallen, uitmondde in de uitgestorven straten van de intelligente lockdown. Maar wat dééd Nederland precies? Redacteuren Derk Stokmans en Mark Lievisse Adriaanse waagden zich aan een grote reconstructie van de coronacrisis, van dag tot dag, buiten- én binnenskamers. Dit is deel twee van een tweeluik: hoe Nederland nét wist te ontsnappen aan ‘Code Zwart’.

Presentatie
Thomas Rueb
Productie
Felicia Alberding & Iddo Havinga
Montage
Ruben Pest