In beeld

Topsport ten tijde van de corona-uitbraak

Over de hele wereld worden topsporters vanwege de uitbraak van het nieuwe coronavirus gedwongen om andere trainingsmethoden en -locaties te gebruiken. De een traint thuis in de garage, de ander op het balkon of in het trappenhuis. Iedereen die fit wil blijven, vindt een plek, ergens in de woonomgeving. Op steeds meer plaatsen worden - mondjesmaat - collectieve trainingen hervat. Een serie foto's van sporters ten tijde van de corona-uitbraak.
De Britse para-triatleet Claire Cashmore tijdens haar zwemtraining thuis in Loughborough. Ze kan door het coronavirus niet beschikken over een professioneel zwembad.
Foto Paul Childs / Reuters
De Britse schoonspringer James Heatly tijdens een training thuis in Balerno, in Schotland.
Foto Lee Smith / Reuters
Voetballers Amine Harit (rechts) en Weston McKennie (midden) houden afstand van elkaar tijdens een training van Schalke 04 op het trainingscomplex in Gelsenkirchen.
Foto Friedemann Vogel / EPA
De Italiaanse judoka Fabio Basile traint op een olympisch trainingscentrum bij Rome met een techniektrainer van de judobond, Kiyoshi Murakami, nu Italië langzaam meer vrijheden toestaat na de strenge lockdown.
Foto Guglielmo Mangiapane / Reuters
Een Zuid-Koreaan desinfecteert een kleedkamer in het Jeonju Stadium voordat het voetbalseizoen wordt hervat.
Foto Kim Orel / Newsis via AP
Rafael Czichos van FC Köln tijdens een training in het Franz van Kremer Stadion. De Duitse clubs gaan de competitie binnenkort hervatten.
Foto Thilo Schmuelgen / Reuters
De Braziliaanse gewichtheffer Darlan Romani traint in de garage thuis in Braganca Paulista, terwijl zijn dochter Alice toekijkt.
Foto Amanda Perobelli / Reuters
De Russische atleet Valeria Nazarova traint tussen de liften van haar appartementencomplex even buiten Moskou.
Foto Sergei Ilnitsky / EPA
De Noord-Engelse danskampioenen Roman Soechomlin en India Phillips oefenen op hun balkon thuis in Wolverhampton.
Foto Oli Scarff / AFP
De Poolse windsurfer Piotr Myszka, meervoudig wereldkampioen in de olympische RS:X-klasse, doet pull-ups in zijn tuin in Gdansk, terwijl zijn jongste dochter Ida toekijkt.
Foto Matej Leskovsek / Reuters
Op de tribunes van het stadion van Bundesligaclub Borussia Mönchengladbach worden afbeeldingen van fans geplaatst in afwachting van de hervatting van de competitie - zonder echte toeschouwers.
Foto Martin Meissner / AP
De Amerikaanse zwemmer Michael Andrew, getraind door zijn vader Peter, in een privézwembad in San Diego, Californië.
Foto Sean M. Haffey / Getty Images/AFP
Hockeyer Jorrit Croon tijdens een training van de nationale ploeg in Amstelveen. De ploeg kreeg toestemming om trainingen te hervatten.
Foto Koen Suyk / ANP
De Amerikaanse UFC-vechter Kyle Daukaus spart met zijn broer Chris Daukaus tijdens een training in hun garage in Philadelphia.
Foto Matt Slocum / AP Photo
Turner Epke Zonderland traint samen met zijn coach Daniel Knibbeler in een voormalig fitnesscentrum in Heerenveen.
Foto Robin van Lonkhuijsen / ANP
Spinnenwebben hebben bezit genomen van het adel in een rek in een paardenstal in Avrainville, veertig kilometer ten zuiden van Parijs.
Foto Franck Fife / AFP
De Poolse atleet Angelika Cichocka houdt zichzelf fit met behulp van haar hond, in het dorpje Dabie, in het noorden van Polen.
Foto Adam Warzawa / EPA
De Nederlandse atleten Nadine Visser, Naomi Sedney en Dafne Schippers zijn weer in training op het nationale sportcentrum Papendal.
Foto Robin van Lonkhuijsen / ANP
De Britse BMX-fietser Charlotte Worthington traint thuis in Corby.
Foto Andrew Boyers / Reuters
De Britse turner Dominick Cunningham traint op een hippisch centrum in Walsall.
Foto Carl Recine / Reuters