Nederlands Elftal

Bondscoach Ronald Koeman opgenomen met hartproblemen

Ronald Koeman (57) is zondag met hartproblemen opgenomen in het Amsterdamse ziekenhuis AMC. Dat heeft de KNVB gecommuniceerd. In Amsterdam is de oud-international en huidige bondscoach van het Nederlands Elftal gedotterd en heeft hij een hartkatheterisatie ondergaan. Welke problemen Koeman precies aan zijn hart kreeg, is niet bekend. Hij kreeg zondagmiddag na een fietstocht pijn op de borst en werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar maakt hij het naar omstandigheden goed. Koeman kan deze maandag weer naar huis en zal niet blijvend last houden. De werkzaamheden van de bondscoach liggen nagenoeg stil, omdat het EK Voetbal door het coronavirus een jaar is uitgesteld. Ook staan er voorlopig geen wedstrijden of trainingen van het Nederlands elftal gepland. (NRC)