Podcast

Wat kinderen willen weten over het coronavirus

Onbehaarde Apen deed een oproep en een belofte: wat willen kinderen weten van het coronavirus? Dan zouden wij antwoorden zoeken. We kregen veel leuke, verrassende en nieuwsgierige vragen binnen en in deze aflevering geven wetenschapsredacteuren antwoord.

Het coronavirus is onderwerp van ieder journaal, gesprek en krant. Maar voor kinderen is de informatie over corona niet altijd even toegankelijk. Daarom deden wij een oproep: wat willen jullie eigenlijk weten? In deze aflevering van Onbehaarde Apen geven we antwoord op de vragen van kinderen over het coronavirus.

U kunt deze aflevering van Onbehaarde Apen in de player hierboven beluisteren (en u hier abonneren via iTunes). We zijn benieuwd wat u vindt.

Luister ook de vorige aflevering van Onbehaarde Apen: Is het dragen van een ketting al een teken van abstract denken?