Etten-Leur

Vader vast op verdenking van betrokkenheid bij gezinsmoord

Een 33-jarige man is dinsdag opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de gezinsmoord afgelopen weekend in het Brabantse Etten-Leur. Dat heeft de politie bekendgemaakt. Het gaat om de vader van het gezin, voor wie de politie een signalement had uitstaan. Bij het drama kwamen twee volwassenen en twee kinderen om het leven. Zaterdag trof de politie na een melding vier lichamen aan in een woning in het Brabantse dorp. Het ging om de bewoners: een oma, een moeder en twee kinderen van 2 en 6 jaar oud. Het is niet bekend hoe zij om het leven zijn gekomen. De verdachte was zaterdag voor het laatst gezien in een supermarkt in Etten-Leur. De politie vroeg om tips. De burgemeester van Etten-Leur zei dinsdag te hopen dat de aanhouding rust brengt bij „mensen die angstig waren”. (NRC)