Podcast

Vandaag
20 mrt 2020
vr - 20 maart 2020
Vandaag
20 mrt 2020
vr - 20 maart 2020
Hoe de coronacrisis de armsten treft
   
Deze podcast luister je ook in onze app

Hoe de coronacrisis de armsten treft

De coronacrisis heeft de grootste gevolgen voor de kwetsbaarsten in onze samenleving. Ouderen, zieken, maar ook de armsten: mensen die afhankelijk zijn van anderen om elke week rond te komen. Om te kunnen eten. Verslaggever Sheila Kamerman bezocht een voedselbank in Rotterdam-Zuid en zag de impact die het virus daar nú al heeft.

In tijden van quarantaine vinden wij het vertellen van verhalen extra belangrijk. De podcast zal dus niet elke dag gaan over COVID-19. We volgen de ontwikkelingen op de voet, en dus bespreken we aan het eind van elke aflevering één vraagstuk rond de coronacrisis. Vandaag met wetenschapsredacteur Sander Voormolen over de ontdekking van een antilichaam tegen corona.

Presentatie
Thomas Rueb
Productie
Tessa Colen
Montage
Yeppe van Kesteren