Podcast

Hoe de vlam van de revolutie blijft branden in het Midden-Oosten

Tijdens de eerste dagen van zijn correspondentschap zag Gert van Langendonck de hoop ontluiken in de Arabische wereld. Revoluties zouden vrijheid brengen en een nieuwe, betere toekomst. Maar toen sloeg de lente om in eindeloze oorlog. Na negen jaar keert hij terug naar Europa. Welk Midden-Oosten laat hij achter?

Presentatie: Thomas Rueb
Productie: Tessa Colen
Montage: Ruben Pest

Lees hier het afscheidsstuk van Gert van Langendonck:Iedereen zou een keer een revolutie moeten meemaken

In tijden van quarantaine vinden wij het vertellen van verhalen extra belangrijk. De podcast zal dus niet elke dag gaan over COVID-19. We volgen de ontwikkelingen op de voet, en dus bespreken we aan het eind van elke aflevering één vraagstuk rond de coronacrisis. Vandaag met correspondent Nina Jurna: hoe vergaat het Nederlanders die door het virus vastzitten in Peru?