Europa Laatste restjes

Foto’s AP, EPA, Getty Images en Reuters

Alle voetbalcompetities zijn stilgelegd, maar zondag werd in Turkije nog de topper tussen Trabzonspor en Basaksehir (1-1) gespeeld, zonder publiek dat wel. In het wielrennen zijn de Vlaamse voorjaarsklassiekers geschrapt, in navolging van de Primavera in Italië. Maar de Duitser Maximilian Schachmann behaalde zaterdag „de mooiste zege” uit zijn loopbaan in de rittenkoers Parijs-Nice. Terwijl veel olympische sporters nu thuis zitten, blijven ze in Londen boksen voor een ticket naar Tokio. Ten zuidwesten van Londen – in Guildford – ging de All England Open, ’s werelds oudste badmintontoernooi, gewoon door. En ruim 200 kilometer noordelijker verloor darter Michael van Gerwen in de eerste ronde van het Players Championship. Het zijn voorlopig de laatste restjes sport in Europa.

LIVERPOOL, ENGLAND - MARCH 12: Michael van Gerwen throws a dart in his match against Gerwyn Price during Night Six of the Premier League Darts at the M&S Bank Arena on March 12, 2020 in Liverpool, England. (Photo by Lewis Storey/Getty Images)
Lewis Storey
Foto’s AP, EPA, Getty Images en Reuters.