Podcast

Leidt het coronavirus tot een economische crisis?

Financieel journalist Maarten Schinkel duidt hoe het coronavirus voor de wereldeconomie misschien wel een nieuw tijdperk inluidt.

Evenementen afgelast, musea, theaters, sportclubs dicht, thuiswerken en sociaal contact beperken. Gisteren kwamen ze dan, de grootschalige maatregelen tegen de verdere verspreiding van het coronavirus. Maar dat niet alleen: aandelenbeurzen wereldwijd beleefden de zwaarste dag in decennia. Kan dit het begin zijn van weer een crisis? Financieel journalist Maarten Schinkel over hoe het coronavirus voor de wereldeconomie misschien wel een nieuw tijdperk inluidt.

Lees de analyse van Maarten Schinkel:Is wat we nu zien weer een crisis als in 2008 met Lehman?

Presentatie: Thomas Rueb
Productie: Felicia Alberding
Montage: Ruben Pest