Paardensport

Toch geen publiek bij The Dutch Masters in de Brabanthallen

Het internationale paardensportevenement The Dutch Masters, dat deze donderdag begint in Den Bosch, wordt toch zonder publiek gehouden. Dinsdag werd nog besloten dat er per dagdeel maximaal duizend toeschouwers zouden worden toegelaten in de Brabanthallen. „Om elke discussie over bezoekersaantallen te vermijden, hebben we in goed overleg met de Veiligheidsregio besloten helemaal geen publiek meer toe te laten. Belangstellenden kunnen het evenement volgen via een livestream of op televisie”, meldt de organisatie in een verklaring. Eerder deze week had de Veiligheidsregio Brabant Noord aangegeven dat een beperkt publiek tot duizend bezoekers was toegestaan. Vrijwel alle grote evenementen in Brabant zijn voor de komende dagen wegens de uitbraak van het nieuwe coronavirus uitgesteld. (ANP)