On demand week 10: alle Bond-films, Spenser Confidential, Amazing Stories en meer

On demand Een excuus nodig om binnen te blijven? Bekijk het overzicht met nieuwe opties op de streamingdiensten.
Mark Wahlberg en Winston Duke in Spenser Confidential.
Mark Wahlberg en Winston Duke in Spenser Confidential. Netflix / Daniel McFadden

James Bond

In de aanloop naar de première van No Time To Die, de 25ste James Bond-film, verschenen deze week alle Bond-films op Videoland. De timing leek perfect, maar het coronavirus gooit roet in het eten: vanwege de uitbraak van Covid-19 komt de film pas in november in de bioscoop. Maar de Bondreeks kan dus nog wel gebinged worden: van Dr. No tot en met Spectre. 007 heeft nog geen vaste plek gevonden, de films staan drie maanden op de streamingdienst. Videoland, 24 films.

Spenser Confidential

Acteur Mark Wahlberg en regisseur Peter Berg maken al een tijd films samen. Met de actiecomedy Spenser Confidential slaan ze de bioscoop over en gaan ze meteen voor Netflix. Wahlberg speelt een voormalig politieagent die samen met een MMA-vechter de moord op twee agenten onderzoekt. Netflix, 110 minuten.

Reverie

Sciencefictionserie over een vrouw die mensen moet redden „die hun geest zijn verloren in een geavanceerde virtual reality-simulatie”. Daarnaast met ze ook een eigen trauma verwerken. Ziggo Movies & Series XL, tien afleveringen.

Ugly Delicious 2

De beroemde chef David Chang zoekt in het tweede seizoen van zijn culinaire docuserie naar lekker eten, zonder opsmuk. Netflix, acht afleveringen.

Amazing Stories

Filmlegende Steven Spielberg heeft zijn naam verbonden aan een serie van Apple. Amazing Stories zit in dezelfde categorie als Black Mirror: elke aflevering vertelt een nieuw sciencefiction-verhaal. In tegenstelling tot Black Mirror wel geschikt voor jongere kijkers. Apple TV+, elke week een aflevering.