KNVB-beker

Feyenoord walst over NAC Breda heen, treft Utrecht in finale

Feyenoord is donderdagavond in de halve finale van de KNVB-beker over NAC Breda heen gewalst. Na twintig minuten keek NAC Breda al tegen een achterstand aan van drie doelpunten, maar daar eindigde het niet. Voor rust scoorde Feyenoord nog twee keer. Direct na rust wist NAC Breda iets terug te doen, maar dat bleek de enige goal voor de Brabanders, die de wedstrijd met tien man moesten uitspelen na een rode kaart. Na de officiële speeltijd stond er 7-1 op het scorebord, in het voordeel van de Rotterdammers. De finale om de KNVB-beker wordt zondag 19 april gespeeld in de Rotterdamse Kuip. Feyenoord moet het dan opnemen tegen FC Utrecht. De Utrechters wisten woensdagavond verrassend Ajax uit het toernooi te spelen door met 2-0 te winnen. (NRC)