Bezorgde fans

Nieuwe James Bond voorlopig niet in de bioscoop wegens virus

De première van No Time To Die, de nieuwe James Bond is maandenlang uitgesteld. De film die in april zou uitkomen, gaat vanwege de uitbraak van Covid-19 pas in november in première. Dat hebben de producenten woensdag bekendgemaakt op Twitter. De producenten zeggen tot hun beslissing te zijn gekomen na „zorgvuldige afweging en grondig onderzoek van de wereldwijde filmmarkt”. Maandag verzocht een groep fans de filmmakers de première van de 25ste Bondfilm uit te stellen. De grote aantallen fans die voor de première naar de bioscopen zouden gaan, konden elkaar besmetten, zo werd gevreesd. De film zal vanaf 12 november in Groot-Brittannië te zien zijn en vanaf 25 november in de Verenigde Staten. Wanneer de film in de Nederlandse zalen komt, is nog niet bekend. (NRC)