PSV tegen Feyenoord levert geen winnaar op: 1-1

Eredivisie Feyenoord blijft derde, met drie punten minder dan nummer twee AZ. PSV houdt een achterstand van een punt op Feyenoord.
v.l.n.r. Marcos Senesi van Feyenoord, Denzel Dumfries van PSV, Eric Botteghin van Feyenoord, Justin Bijlow, keeper van Feyenoord, Ryan Thomas van PSV, Rick Karsdorp van Feyenoord.
v.l.n.r. Marcos Senesi van Feyenoord, Denzel Dumfries van PSV, Eric Botteghin van Feyenoord, Justin Bijlow, keeper van Feyenoord, Ryan Thomas van PSV, Rick Karsdorp van Feyenoord. Foto Pieter Stam de Jonge/ANP

De wedstrijd tussen PSV en Feyenoord in de eredivisie heeft geen winnaar opgeleverd. De clubs speelden gelijk in het Philips-stadion: 1-1.

Eric Botteghin, hersteld van een blessure, kopte Feyenoord in de 33e minuut op voorsprong. Cody Gakpo bracht PSV in de 47e minuut op gelijke hoogte.

PSV en Feyenoord schoten niet zo veel op met het gelijkspel. Feyenoord blijft derde, met drie punten minder dan nummer twee AZ dat zondagavond op bezoek gaat bij koploper Ajax. PSV houdt een achterstand van een punt op Feyenoord, dat een wedstrijd minder heeft gespeeld dan de concurrent uit Eindhoven.

(ANP)