Fel debat Democratische presidentskandidaten

The audience looks back at protesters interrupting former Vice President Joe Biden's closing remarks at the ninth Democratic 2020 U.S. Presidential candidates debate at the Paris Theater in Las Vegas, Nevada, U.S., February 19, 2020. REUTERS/Mike Blake TPX IMAGES OF THE DAY

Het publiek reageert op demonstranten die de slotopmerkingen van de voormalige vice-president Joe Biden onderbreken tijdens het debat van de Democratische presidentskandidaten, Michael Bloomberg, Elizabeth Warren, Bernie Sanders, Joe Biden, Pete Buttigieg en Amy Klobuchar in het Parijse theater in Las Vegas, Nevada. De komst van Bloomberg heeft de dynamiek van de Democratische campagne drastisch veranderd. De toonzetting van de woordenwisselingen was onvergelijkbaar veel harder en grover dan in alle acht tv-debatten hiervoor. Daar bleef het goeddeels bij geredetwist over de voor- en nadelen van een nationaal ziekenfonds en een enkele persoonlijke uitval.