Podcast

Haagse Zaken
7 feb 2020
vr - 7 februari 2020
Haagse Zaken
7 feb 2020
vr - 7 februari 2020
Haagse Zaken goes Brexit: goede buren of verre vrienden?
   
Deze podcast luister je ook in onze app

Haagse Zaken goes Brexit: goede buren of verre vrienden?

Maar daarmee is kous niet af, eigenlijk zijn de onderhandelingen pas op de helft. De scheidingsakte is opgesteld, maar hoe gaan de EU en het VK nu met elkaar om?

In deze derde, en voorlopig laatste aflevering van Haagse Zaken goes Brexit bespreken we met Clara van de Wiel, Stéphane Alonso en Melle Garschagen hoe het nu verder moet. En we komen terug naar Nederland. Je hoort welke onderhandelingen er nu nog gevoerd moeten worden, wat de rol van Nederland daarin gaat zijn, hoe goed (of niet) we in Nederland zijn voorbereid op de Brexit én hoe de Britten nu naar hun overburen kijken.