Hoe de liefde ophield

[Achter de schermen]

Zo ging het destijds, vijfenhalf jaar terug. Lux, de lifestyle-bijlage van NRC, verzon een rubriek waarin twee mensen werden geïnterviewd die uit elkaar waren gegaan. Hoe begon de liefde, hoe eindigde die? Wat leerden ze? Vertellen ze achteraf hetzelfde verhaal? Exgenoten verscheen wekelijks tussen augustus 2013 en december 2014.

Nu is het 2020. Het Blad bij NRC heeft een aantal nieuwe vaste onderdelen. Hans Steketee wandelt door Nederland, Hassnae Bouazza en Nadia Ezarouali schrijven over eten. En Raoul de Jong is onze nieuwe columnist.

Eén rubriek herstellen we in ere: Janneke Vreugdenhil maakt nieuwe afleveringen van Exgenoten. Wendy en Remco, hiernaast op de foto nog symmetrisch in het gras, gingen in 2000 uit elkaar en blikken er nu op terug.

p.zantingh@nrc.nl