Podcast

Haagse Zaken
27 dec 2019
vr - 27 december 2019
Haagse Zaken
27 dec 2019
vr - 27 december 2019
De grote terugblikshow 2019
   
Deze podcast luister je ook in onze app

De grote terugblikshow 2019

Het was het politieke jaar van verkiezingen, voor de Provinciale Staten en de Eerste Kamer en die voor het Europees Parlement. Het was ook het jaar van de breuken: Henk Otten moest weg bij Forum voor Democratie, Femke Merel van Kooten Arissen stapte op uit de Partij van de Dieren en Wybren van Haga moest dan toch weg bij de VVD. Er gingen fractievoorzitters weg, en er kwamen weer nieuwe bij. En het was het jaar waarin de schatkist van de overheid overvol was, maar het Malieveld ook. Bijna de hele Haagse redactie is aangeschoven en je hoort van hen wat zij de meest opvallende mensen en personen vonden in 2019.