Podcast

De grote terugblikshow 2019

In deze extra lange Haagse Zaken bespreken we het politiek jaar.

Het was het politieke jaar van verkiezingen, voor de Provinciale Staten en de Eerste Kamer en die voor het Europees Parlement. Het was ook het jaar van de breuken: Henk Otten moest weg bij Forum voor Democratie, Femke Merel van Kooten Arissen stapte op uit de Partij van de Dieren en Wybren van Haga moest dan toch weg bij de VVD. Er gingen fractievoorzitters weg, en er kwamen weer nieuwe bij. En het was het jaar waarin de schatkist van de overheid overvol was, maar het Malieveld ook. Bijna de hele Haagse redactie is aangeschoven en je hoort van hen wat zij de meest opvallende mensen en personen vonden in 2019.

Luister ook de vorige alevering van Haagse Zaken: Het jaar volgens de politiek columnisten.