Podcast

Vandaag
18 nov 2019
ma - 18 november 2019
Vandaag
18 nov 2019
ma - 18 november 2019
De vergismoord op Mohamed die Amsterdam wakker schudde
   
Deze podcast luister je ook in onze app

De vergismoord op Mohamed die Amsterdam wakker schudde

Zes moorden in vijf jaar tijd: zo lang duurde het voor de ernst van de drugscriminaliteit onder jongeren doordrong bij het stadsbestuur van Amsterdam. De doden kwamen allemaal uit Wittenburg, een wijk in het centrum waar niemand praat met de politie. Jan Meeus en Thijs Niemantsverdriet kwamen erachter dat Amsterdam na de moord op de onschuldige stagiair Mohamed Bouchikhi inzag dat de gelauwerde Top 600 één grote blinde vlek bevatte. Alleen: hoe dring je door in een wijk die zwijgt?

Presentatie
Thomas Rueb
Productie
Tessa Colen en Felicia Alberding
Montage
Yeppe van Kesteren