In beeld

YiPArt Fotoveiling

Op zondag 13 oktober 2019 organiseert Young in Prison de negende editie van de YiPArt Fotoveiling in Amsterdam. Tijdens de benefiet-fotoveiling gaan 82 werken van bekende fotografen en aanstormend talent onder de hamer bij veilingmeester Arno Verkade van Christie’s. De opbrengsten komen ten goede aan de creatieve en sportieve programma’s van YiP - een NGO die zich inzet voor kinderen en jongeren 'in conflict met de wet'. Publiek kan al op donderdag 10, vrijdag 11 en zaterdag 12 naar de kijkdagen in CIRCL.
Societies
Foto Stacii Samidin
De Nederlandse popartiesten Andre Hazes (1951-2004) en Herman Brood (1946-2001) en Xandra Brood ® backstage in theater Carré tijdens het optreden voor de benefiet voorstellingen voor 'Amnesty International' 'Een gebaar'.
Foto Vincent Mentzel
Bending backwards 2018
Foto Wendelien Daan
Familie met 16 kinderen, Leiden, 1949
Foto Sem Presser
Lost Front nr. 9
Foto Sacha de Boer
Olifantenpaadjes #02
Foto Jan Dirk van der Burg
Protoporphyria #003
Foto Mischa Keijser
New Dutch Views #7, Nederland, 2018
Foto Marwan Bassiouni
Paper Roll (multiple)
Foto Hendrik Kerstens
Wednesday, 13 AM at the Swimming Pool. Uit de serie 'Le Collège'
Foto Florian van Roekel
Zion Park Motel, Utah, 2016
Foto Gioia de Bruijn
Escher Style Garage 1967
Foto Ad Windig
LAM
Foto Annaleen Louwes
Emoticon #01
Foto Anne Geene
StillebemNo.01
Toffe Peren (Annette Behrens en Carina Hesper)