Aandelenuitgifte

Technologiebedrijf CM.com stelt beursgang voorlopig uit

Technologiebedrijf CM.com stelt zijn beursgang in Amsterdam uit. De onderneming heeft besloten de biedingsperiode, die tot donderdag liep, te verlengen om langer met investeerders in gesprek te kunnen en het enthousiasme voor de beursgang op te voeren. Hoeveel langer die periode wordt en wanneer de beursgang nu plaatsvindt, maakt het bedrijf de komende dagen bekend. CM.com zou deze vrijdag zijn debuut maken op het Damrak. De aandelen van het bedrijf zouden tussen de 15 en 19 euro moeten kosten, waarmee zijn marktwaarde op maximaal 337,5 miljoen euro zou uitkomen. CM.com wilde met de beursgang 100 miljoen euro ophalen. De onderneming uit Breda verzorgt voor bedrijven de communicatie met hun klanten via berichtendiensten als sms en WhatsApp. (ANP)