Poelifinario-winnaars zijn nog te zien

De Poelifinario’s voor de beste cabaretvoorstellingen van het afgelopen seizoen zijn maandagavond uitgereikt. Louise Korthals is met Alles is er! de winnaar geworden van de Poelifinario in de categorie ‘engagement’. Uit het juryrapport: „Het is een zeer krachtige performance.” In de categorie ‘entertainment’ ging de Poelifinario naar Lenette van Dongen voor Paradijskleier. „Haar levenslust spat van het podium.” De Poelifinario in de categorie ‘kleinkunst’ was voor En de rest is onzin van Theo Nijland. „De maestro van het Nederlandse kleinkunstlied.” Voor alledrie de voorstellingen zijn nog kaarten.

Cabaret
Alles is er! t/m 1 juni 2020. louisekorthals.nl
Paradijskleier t/m 2 mei 2020. lenettevandongen.nl
En de rest is onzin t/m 22 dec. theonijland.nl