Engeland

Liverpool wint weer, Manchester City haalt uit tegen Watford

Liverpool is na zes speelronden in de Premier League nog zonder puntenverlies. Zondag werd Chelsea in Londen met 2-1 verslagen door doelpunten van Trent Alexander-Arnold en Roberto Firmino. Zaterdag haalde Manchester City keihard uit in de thuiswedstrijd tegen Watford: 8-0. De Portugees Bernardo Silva maakte drie doelpunten. Na achttien minuten stond het al 5-0 in het Etihad Stadium. Een week eerder verloor City nog met 3-2 bij Norwich. City kwam een doelpunt tekort voor het Premier League-record van stadgenoot United, die in 1995 met 9-0 won van Ipswich Town. Sheffield United verraste zaterdag met een 2-0 zege bij Everton. De nieuwkomer, met de Nederlandse keeper Michael Verrips, staat achtste. Manchester United leed zondag een nederlaag bij West Ham United: 2-0. (ANP)