Podcast

Politieke tussenstand: zo staan de fracties ervoor na de APB

Tot zover de Algemene Politieke Beschouwingen 2019. En ze waren anders dan voorgaande jaren. Geen ruzies. Geen vliegen afvangen. Wel inhoudelijke gedachtewisselingen. En over het algemeen zelfs constructieve vriendelijkheid.

De APB zijn ook het moment voor politieke debutanten, ambitieuze partijleiders (in spe) en fractievoorzitters om hun verhaal te delen. Een goed moment voor ons om eens te bekijken: waar staan politieke partijen, hoe gaat het met het vinden van hernieuwde verhalen van (coalitie)partijen en hoe liggen de onderlinge verhoudingen? In Haagse Zaken lopen we alle veertien fracties langs.
Met Pim van den Dool, Guus Valk, Mark Lievisse Adriaanse, Barbara Rijlaarsdam, Petra de Koning en Jos Verlaan.

Luister ook de vorige alevering van Haagse Zaken: Handboek voor de prinsjesdagweek.