Engeland

Liverpool steviger aan kop na verlies van Manchester City

Liverpool is zonder puntenverlies lijstaanvoerder in de Premier League. De ploeg van Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum won zaterdag op Anfield Road met 3-1 van Newcastle United. Newcastle kwam door een fraaie treffer van Jetro Willems na zeven minuten op voorsprong, maar door goals van Sadio Mané (twee) en Mo Salah stelde Liverpool orde op zaken. Verrassender was de uitslag van het duel tussen Norwich City en regerend landskampioen Manchester City. Het gepromoveerde Norwich, met doelman Tim Krul, won op Carrow Road met 3-2. Door goals van Kenny McLean en Todd Cantwell kwam Norwich op 2-0, waarna Sergio Agüero de aansluitingstreffer maakte. Kort na rust maakte de Fin Teemu Pukki, met zijn zesde van het seizoen, de 3-1. Verder dan 3-2, door Rodrigo, kwam City niet. (ANP)