Podcast

Handboek voor de Prinsjesdagweek

De gouden koets, de troonrede, het politieke spektakel. Zet je schrap voor de meest voorspelbare politieke week van het jaar, waarin zelfs de onvoorspelbaarheid voor een goed deel te voorspellen is.

In deze aflevering van Haagse Zaken bereiden we je voor op de tweede week van september: prinsjesdag én de Algemene Politieke Beschouwingen. De plannen die ons volgende week om de oren zullen vliegen zijn voornemens: maar wat komt er uiteindelijk echt van terecht? Philip de Witt Wijnen en Barbara Rijlaarsdam bieden een gids door de stortvloed aan nieuws die komende week op je afkomt én vertellen je wat er van de plannen van vorige jaren is geworden.

Luister ook de vorige alevering van Haagse Zaken: Over het gigantische, urgente probleem voor dit kabinet: PAS..