Nalatenschap

Epstein ondertekende twee dagen voor zelfmoord zijn testament

Jeffrey Epstein heeft twee dagen voor hij zelfmoord pleegde zijn testament ondertekend. Dat blijkt uit rechtbankdocumenten in handen van persbureau AP. Het is onduidelijk aan wie de van kindermisbruik beschuldigde Amerikaanse multimiljonair zijn vermogen, ter waarde van zo’n 580 miljoen dollar (523 miljoen euro), nalaat. Waarschijnlijk ontstaat er een juridisch gevecht over. Zo heeft een vrouw, die zegt als tiener slachtoffer van hem te zijn geworden, volgens AP al een zaak aangespannen. Minister van Justitie William Barr ontsloeg maandag na Epsteins zelfsmoord de directie van het Amerikaanse Bureau of Prisons, die verantwoordelijk is voor de federale gevangenissen in het land.

Interview over complottheoriën pagina 14-15