Meld je hier aan voor het interview met Peter Buwalda

Ga zelf in gesprek met Peter Buwalda. Redacteur Thomas de Veen interviewt de schrijver in boekhandel Scheltema in Amsterdam

Op zaterdag 28 september kunt u zelf met Peter Buwalda in gesprek! Redacteur Thomas de Veen interviewt de schrijver in boekhandel Scheltema in Amsterdam (op vierde etage) om 15.00 uur, ook kunt u de andere deelnemers van de Boekenclub ontmoeten.

De bijeenkomst is gratis. Aanmelden kan via het onderstaande formulier:
Dank voor uw aanmelding, die bij deze is gehonoreerd.

 

Wat vindt u van Otmars zonen van Peter Buwalda?

Wat vindt u van Otmars zonen van Peter Buwalda? Lees mee en laat hier uw commentaar achter van maximaal 250 woorden. Uit de inzendingen kiest de Boekenredactie een winnaar van de best geschreven mini-recensie. De winnaar ontvangt een boekenpakket.