Thuiskok. Frambozen freakshake

Het is best verraderlijk hoeveel tijd sommige freakshakes vergen. U kunt de recepten van deze week natuurlijk ook als inspiratie gebruiken en met kant en klare ingrediënten werken om zo tijd te besparen of er uw eigen invulling aan te geven. Ze zijn bijvoorbeeld ideaal als dessert.

Maak de gelei volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel het mengsel over de twee glazen en zet deze schuin tegen een kom in de

koelkast. Laat de gelei minstens 2 uur opstijven in de koelkast. Maak de milkshake . Doe de ingrediënten in een blender of keukenmachine. Maal het geheel glad. Bestrijk met een spatel de randen van de glazen aan de buitenkant met wat slagroom. Schenk de milkshake voorzichtig in de glazen en voeg een bolletje ijs toe. Schep de slagroom in een spuitzak met een

stervormige spuitmond en spuit een flinke hoeveelheid slagroom op de milkshakes. Steek in elk glas twee koekjes, spuit er nog wat slagroom op en versier het geheel met het strooisel, de verse frambozen, frambozengums en eetbare bloemen.