Podcast

Hoe kroongetuige Nabil B. zijn familie meesleepte in zijn ondergang

Nabil B. is kroongetuige tegen de meest gezochte crimineel van Nederland, maar komt uit een modelgezin en studeerde ooit architectuur.

Nabil komt uit een succesvolle Utrechtse migrantenfamilie: één broer werd ondernemer, een ander partner op de Zuidas. Maar Nabil, het nakomertje, sjeesde zijn architectuuropleiding, en ging van de wiethandel naar de cocaïne. Uiteindelijk raakte hij betrokken bij zeker drie liquidaties en bracht zijn familie naar de rand van de afgrond. Deze week verschijnt hij in de rechtszaal, als kroongetuige Nabil B., tegen de meest gezochte crimineel van Nederland.

Presentatie: Thomas Rueb
Productie: Julie Blussé
Montage: Jan Paul de Bondt

Lees ook Kroongetuige Nabil B. trok familie mee in georganiseerde misdaad