In beeld

De mooiste sportfoto’s van afgelopen week

De fotoredactie heeft weer de mooiste sportbeelden uit het wereldwijde aanbod geselecteerd. Dit keer onder meer honkbal, ijshockey, voetbal, cricket en wielrennen.
Nederlandse fans tijdens de wedstrijd tussen Nederland en Kameroen, op het WK voetbal in Frankrijk. Nederland won in Valenciennes met 3-1.
Phil Noble / Reuters
De Finse coureur Juho Hanninen en copiloot Tomi Tuominen sturen hun Toyota Yaris door Sardinië, tijdens de lokale rally.
Andreas Solaro / AFP
De Belgische voetballer Eden Hazard stelt zichzelf voor aan het publiek van Real Madrid. Hazard komt over van Chelsea en speelt komend seizoen in stadion Santiago Bernabeu.
Sergio Perez / Reuters
Regen in Rosmalen. Het tennistoernooi had dit jaar veel last van het slechte weer.
Koen Suyk / ANP
De Spaanse Ona Carbonell ligt in het water tijdens de World Cup synchroonzwemmen in Boedapest.
Tibor Illyes / EPA
De zeilregatta 'Bol d'Or' op het Meer van Genève gaat van start. Het is de grootste zeilrace op een meer in Europa, met 465 deelnemende boten.
Valentin Flauraud / EPA
De Engelse Jodie Taylor (rechts) viert haar doelpunt in de WK-wedstrijd tussen England en Argentinië in Le Havre.
Alessandra Tarantino / AP
Pitcher Devin Fontenot (van LSU) heeft in de negende inning de laatste slagman van Florida State uitgegooid in het NCAA-college-honkbaltoernooi in Baton Rouge. Florida State won met 5-4.
Gerald Herbert / AP
Verdediger Zdeno Chara (33) van Boston Bruins werkt de puck weg achter doelman Tuukka Rask (40) in de zevende wedstrijd om de Stanley Cup tussen de Bruins en St. Louis Blues. De Blues wonnen de Stanley Cup voor het eerst.
Bruce Bennett / Reuters
Golfer Tiger Woods slaat een bal op de negende hole in de eerste ronde van de Amerikaanse open kampioenschappen in Pebble Beach in Californië.
Etienne Laurent / EPA
Chris Froome is weer bij na zijn gruwelijke valpartij tijdens een trainingsrit in de Dauphiné. De Britse renner van Team Ineos liep onder meer breuken op in zijn heup, dijbeen, elleboog, ribben en zijn nek. Hij werd urenlang geopereerd in het Universiteitsziekenhuis van Saint-Etienne.
AFP / Twitter account Froome
Regenonderbreking op Old Trafford in Manchester, waar de cricketteams van India en Pakistan hun WK-groepswedstrijd speelden.
Oli Scarff / AFP