Nog twee lichamen gevonden in zaak Duitse ‘pijldoden’

In het huis van een van de drie slachtoffers vond de politie nog twee lichamen. De politie onderzoekt mogelijke connecties met de doden in Passau.

In een pension aan de rivier de Ilz in Passau vond de politie afgelopen weekend drie doden. Zij werden gevonden met pijlen in hun lichamen.
In een pension aan de rivier de Ilz in Passau vond de politie afgelopen weekend drie doden. Zij werden gevonden met pijlen in hun lichamen. Foto Matthias Schrader/AP

In de zaak van de ‘pijldoden’ in Duitsland zijn maandag nog twee doden aangetroffen. Volgens de Braunschweiger Zeitung lagen de lichamen van twee vrouwen in het huis van een van de drie slachtoffers, een dertigjarige vrouw uit Wittingen in de deelstaat Nedersaksen.

Wie de doden zijn, is niet bekend. De politie onderzoekt mogelijke connecties met de doden in Passau, in de zuidelijke deelstaat Beieren.

Medewerkers van een pension in Passau troffen afgelopen weekend drie doden met pijlen in hun lichaam aan. In de kamer waar de twee vrouwen (30 en 33) en de man (53) werden gevonden, vond de politie ook twee kruisbogen. Het drietal was vrijdag aangekomen in het gastenverblijf. Wat hun onderlinge relatie is, is niet duidelijk. De Braunschweiger Zeitung meldt dat het drietal zelf twee kruisbogen in een plaatselijke sportwinkel kocht.

Justitie beval zondag autopsie op de drie lichamen. In de loop van deze week moet duidelijk worden wat de doodsoorzaak van de man en de twee vrouwen is. Volgens de politie zijn er geen aanwijzingen dat anderen betrokken zijn bij de zaak.