Luisteren naar het lichaam

Wekelijks brengt fotograaf Folkert Koelewijn de mensen in beeld die van anderen helpen hun werk maken.

Foto Folkert Koelewijn

Bijna tien jaar werkt Niek van Halteren (32) nu bij ABN Amro, op dit moment is hij er manager innovatie. Het is een omgeving waarin mensen „hard werken”, net als elders om hem heen.

Vier jaar geleden ervoer Van Halteren welke impact dat kan hebben. Hij gaf „vol gas”, maar maakte daarin niet altijd de goede keuzes. Met de ‘Wim Hof-methode’ – gedachtenoefeningen, ademhalingstechnieken én een ijskoud bad – probeert hij mensen die in hetzelfde schuitje zitten nu te helpen. „In een ijskoud bad leer je controle te krijgen over je lichaam en geest in een stressvolle situatie. Hard werken is namelijk niet het probleem, als je maar blijft luisteren naar je lijf.”

Actuele vacatures

Meer vacatures

Uitgelichte artikelen

Meer artikelen