In beeld

De mooiste sportfoto’s van de week

De fotoredactie van NRC koos deze week voor foto’s van onder meer tafeltennis in Boedapest, mountainbiken in Marokko en voetbal in Londen.

Het was niet het weekend van Ferrari-coureur Charles Leclerc. De Monegask crashte in de kwalificatie voor de Grand Prix Formule 1 van Azerbajdzjan 2019 en eindigde als vijfde in de race.
Foto Valdrin Xhemaj/EPA
De Deen Jakob Fuglsang viert zijn overwinning in de klassieker Luik-Bastenaken-Luik.
Foto Bas Czerwinski/ANP
Londen heeft een van de populairste stadsmarathons ter wereld. De tienduizenden startnummers worden door loting verdeeld.
Foto Ben Stansall/AFP
Stephanie Frappart is de eerste vrouwelijke voetbalscheidsrechter op het hoogste niveau in Frankrijk. Ze floot zondag de wedstrijd in Ligue 1 tussen Amiens en Strasbourg.
Foto Francois Lo Presti/AFP
De Franse bekerfinale tussen Rennes en landskampioen Paris Saint-Germain kende een verrassende winnaar: Rennes was onder de regenboog de sterkste.
Foto Anne-Christine Poujoulat/AFP
De Zuid-Koreaan An Jae-hyun serveert in de halve finale van het WK tafeltennis in Boedapest.
Foto Attila Kisbenedek/AFP
De Deense middenvelder Christian Eriksen van Tottenham Hotspur begaat een overtreding op Mark Noble van West Ham United. De Spurs verloren de Londense derby met 0-1.
Foto Andy Rain/EPA
Een trainingssessie in aanloop naar de veertiende editie van de mountainbikewedstrijd.Titan Desert 2019 in Marokko,
Foto Franck Fife / AFP
De Britse Formule E-coureur Gary Paffett stuurt zijn elektrische auto door de straten van Parijs in de ePrix, die gewonnen werd door de Nederlander Robin Frijns.
Foto Kenzo Tribouillard / AFP
Deelnemers aan de Three Peaks Fell Race, een van de oudste afvalraces in Groot-Brittannië.
Foto Oli Scarff / AFP