Een comedy in sekskelders en andere series van week 17

On demand Een overzicht van de series en films die op Netflix, Videoland en elders verschenen.

Bonding
Bonding Courtesy of Netflix

Bonding

Een razendsnelle comedyserie (afleveringen duren ongeveer een kwartiertje) die zich afspeelt in de sekskelders van New York. Studente Tiff heeft een bijbaantje als dominatrix en kan wel een assistent gebruiken. Ze schakelt de homoseksuele Peter in, een oude vriend van de middelbare school. Netflix, zeven afleveringen.

Chambers

Tiener Sasha krijgt een nieuw hart, ouders van de donor worden steeds meer onderdeel van haar leven. Sasha begint na een tijdje steeds meer karaktereigenschappen van de overleden Becky over te nemen. Uma Thurman is de grote naam in de cast van deze horrorserie. Zij speelt de moeder van de donor. Netflix, tien afleveringen.

Gentlemen Jack

Veelbelovende serie met Suranne Jones, bekend van Doctor Foster en Scott & Bailey. Jones kruipt in de huid van Anne Lister (1791-1840), een vrouw die wordt beschouwd als Engelands eerste moderne lesbiënne. Gebaseerd op de deels in code geschreven dagboeken van Lister. Ziggo Movies & Series XL, acht afleveringen (later dit voorjaar bij de BBC).

Geub

De Vlaamse komiek en tv-persoonlijkheid Philippe Geubels speelt een fictieve versie van zichzelf in de sitcom Geub. Als zijn vrouw ervandoor gaat met een Nederlander (Derek de Lint) komt Geubels in een zwart gat terecht. Videoland, acht afleveringen.