Zo luistert u onze dagelijkse podcast NRC Vandaag

Podcast In NRC Vandaag praten presentator Thomas Rueb en NRC-redacteuren u binnen twintig minuten helemaal bij over één onderwerp.

In NRC Vandaag vertellen we u wat u moet weten over belangrijke actuele thema’s. Op de manier die u van NRC gewend bent: diepgravend en betrouwbaar. Geen overzicht van het nieuws, maar elke dag één verhaal in twintig minuten. Met onze dagelijkse podcast kunnen we nog beter doen waarvoor we op aarde zijn: onze lezers en luisteraars bouwstenen aanreiken waarmee zij hun mening kunnen vormen over belangrijke thema’s.

Waar vindt u de podcast?

NRC Vandaag verschijnt vanaf volgende week iedere werkdag om 6.00 uur ‘s ochtends op onze website, in de app, waar u de podcast direct kunt luisteren, en op verschillende podcastplatforms. U hoeft dus geen abonnee te zijn om de podcast te kunnen beluisteren.

Hoe kunt u zich abonneren op de podcast?

NRC app: Als u geen iTunes of Spotify gebruikt, kunt u de podcast ook via de website of de app van NRC luisteren. Hier leest u hoe u onze app kan downloaden.
iTunes: via deze link komt u op de pagina van NRC Vandaag terecht. Als u daar op ‘open in iTunes’ klikt, kunt u zich daar abonneren op de podcast. Dan krijgt u automatisch de nieuwe podcasts in de podcast-app. Door op het wolkje te klikken, downloadt u de podcast en hoeft u die niet te streamen.
Spotify: via deze link komt u op de pagina van NRC Vandaag. Via ‘Opslaan in bibliotheek’ kunt u de podcast volgen en offline beschikbaar maken.
Castbox: met een account kunt u de podcast via deze website beluisteren. Er is ook een app van beschikbaar waar u de podcast kan beluisteren en downloaden.
Overcast: via deze app kunt u onze podcast ook luisteren en downloaden.

Heeft u vragen over de podcast? Stel ze aan onze Lezersdesk!