Zo luistert u onze dagelijkse podcast NRC Vandaag

Podcast In NRC Vandaag praten presentator Thomas Rueb en NRC-redacteuren u binnen twintig minuten helemaal bij over één onderwerp.

Podcast NRC Vandaag

Sinds maandag 29 april maakt NRC de dagelijkse podcast NRC Vandaag. In de podcast praten presentator Thomas Rueb en NRC-redacteuren u iedere werkdag binnen twintig minuten helemaal bij over één onderwerp. Op de manier die u van NRC gewend bent: diepgravend en betrouwbaar.

In NRC Vandaag vertellen we u wat u moet weten over belangrijke actuele thema’s. Geen overzicht van het nieuws, maar elke dag één verhaal. Met onze dagelijkse podcast kunnen we nog beter doen waarvoor we op aarde zijn: onze lezers en luisteraars bouwstenen aanreiken waarmee zij hun mening kunnen vormen over belangrijke thema’s.

Waar vindt u de podcast?

Vanaf maandag 29 april kunt u de verhalen van NRC iedere dag niet alleen lezen, maar ook luisteren. Op de fiets, in de auto, tijdens het koken of hardlopen, bijvoorbeeld.

NRC Vandaag verschijnt vanaf volgende week iedere werkdag om 6.00 uur ‘s ochtends op onze website, in de app, waar u de podcast direct kunt luisteren, en op verschillende podcastplatforms. U hoeft dus geen abonnee te zijn om de podcast te kunnen beluisteren.

Hoe kunt u zich abonneren op de podcast?

NRC app: Als u geen iTunes of Spotify gebruikt, kunt u de podcast ook via de website of de app van NRC luisteren. Hier leest u hoe u onze app kan downloaden.
iTunes: via deze link komt u op de pagina van NRC Vandaag terecht. Als u daar op ‘open in iTunes’ klikt, kunt u zich daar abonneren op de podcast. Dan krijgt u automatisch de nieuwe podcasts in de podcast-app. Door op het wolkje te klikken, downloadt u de podcast en hoeft u die niet te streamen.
Spotify: via deze link komt u op de pagina van NRC Vandaag. Via ‘Opslaan in bibliotheek’ kunt u de podcast volgen en offline beschikbaar maken.
Castbox: met een account kunt u de podcast via deze website beluisteren. Er is ook een app van beschikbaar waar u de podcast kan beluisteren en downloaden.
Overcast: via deze app kunt u onze podcast ook luisteren en downloaden.

Heeft u vragen over onze nieuwe podcast? Stel ze aan onze Lezersdesk!