In beeld

De mooiste sportfoto’s van de week

De fotoredactie van NRC selecteert uit het enorme aanbod elke week de mooiste sportfoto's. Deze week onder meer voetbal, wielrennen, honkbal, atletiek en badminton.
Het Braziliaanse rugbyteam viert de overwinning op Schotland na de finale van het Sevens Series Qualifier toernooi in Hongkong.
Foto Kin Cheung / AP
Vijftienhonderd lopers trekken over de Florida Keys Overseas Highway tijdens de Seven Mile Bridge Run. Bij de race wordt geld ingezameld voor lokale atletiekprogramma's voor de jeugd.
Foto Andy Newman / AFP
Ozzie Albies (links) en Ronald Acuna Jr. van Atlanta Braves vieren hun overwinning op Miami Marlins in Atlanta.
Foto Jason Getz / Reuters
Abdi Nageeye gaat als eerste Nederlander over de finish tijdens de 39ste editie van de marathon van Rotterdam. Hij liep een nieuw Nederlands record: 2.06.17.
Foto Robin van Lonkhuijsen / ANP
Dwight Smith Jr. van Baltimore Orioles left fielder springt op voor een vangbal in de wedstrijd tegen New York Yankees' Luke in Baltimore. The Yankees wonnen met 8-4.
Foto Nick Wass / AP
Zwemster Kira Toussaint in actie op de 50 meter rugslag tijdens de Swim Cup in Den Haag.
Foto Robin Utrecht / ANP
Niki Terpstra is onderuit gegaan in de Ronde van Vlaanderen. De winnaar van De Ronde van 2018 was even buiten bewustzijn en liep een hersenschudding op. Hij doet volgende week niet mee aan Parijs-Roubaix.
Foto Dirk Waem / ANP
De Indonesische badmintonner Kevin Sanjaya Sukamuljo duikt voor een return terwijl ploegmaat Marcus Fernaldi Gideon toekijkt tijdens de kwartfinale van de Maleisische Open tegen landgenoten Fajar Alfian en Muhammad Rian Ardianto.
Foto Mohd Rasfan / AFP
Hunter Pence van Texas Rangers krijgt water over zich heen van Rougned Odor en Elvis Andrus na het duel tegen Houston Astros in Arlington.
Foto Tim Heitman / Reuters
Een beeld van de Merseyrail Handicap Hurdle Horse Race tijdens het Grand National Festival op de Aintree Racecourse in Liverpool.
Foto Peter Powell / Reuters
Cecilia Santiago en Arianna Romero van de Mexicaanse vrouwenploeg, met in het oranje de Nederlandse aanvaller Vivianne Miedema in de vriendschappelijke interland tussen beide teams in Arnhem.
Foto ANP